Kelekli İlkokulu
Kelekli Mahallesi, Karkamış/GAZİANTEP
03422081060

VİZYON

Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.

MİSYON

Milli Eğitim Temel Kanununda yer alan genel ve özel amaçlara uygun olarak; Sağlam karakterli, dürüst, kuvvetli bir vatan ve millet sevgisi olan, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, mili ve evrensel değerleri tanıyan benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

BAŞARILAR

2008-2009 Eğitim ve Öğretim Yılında SBS yi kazanan öğrenci sayısı 4 2009-2010 Eğitim ve Öğretim Yılında SBS yi kazanan öğrenci sayısı 6 2011-2012 Eğitim ve Öğretim Yılında SBS yi kazanan öğrenci sayısı 10´dur. TKY çalışmasında 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında ilçe 1.liği

İLKOKULDA AZ SAYIDA TAŞIMALI ÖĞRENCİMİZ MEVCUTTUR.

Uydu İnternet (VSAT)

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

KARKAMIŞ İLÇE MERKEZİNE 12 KM, NİZİP İLÇESİNE 27 KM,GAZİANTEP MERKEZE 70 KM UZAKLIKTADIR.

YEREL SPORTİF ETKİNLİKLERE OKUL İMKANLARI ÖLÇÜSÜNDE KATILIM SAĞLANMAKTADIR.

HER SINIFIMIZDA KLİMA, BİLGİSAYAR, YAZICI VE PROJEKSİYON BULUNMAKTADIR.